Despre Noi

Magazin Energie alături de tine

Primul pas spre consumul responsabil de energie începe cu un furnizor de încredere pentru sistemul fotovoltaic! Magazinul de Energie a participat de-a lungul anilor la dotarea multor locuințe cu sisteme fotovoltaice potrivite pentru fiecare consumator. Orice schimbare începe cu fiecare dintre noi! Suntem mereu alături de clienții care aleg să facă primul pas spre a deveni Prosumatori, consumatori responsabili de energie.

Calitatea sistemelor fotovoltaice este o caracteristică esențială ce influențează randamentul, dar și siguranța ta și a celor dragi. Magazinul de Energie furnizează doar echipamente certificate conform normelor impuse. Oferim și asistență pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine!

Consumă responsabil! Alege sistemele fotovoltaice pentru energia casei tale!

Motive să folosești sistemele fotovoltaice

Siguranța ta și a locuinței tale sunt importante pentru noi. Urmărim în permanență reglementările impuse pentru a livra cele mai performante sisteme fotovoltaice. Oriunde te-ai afla în România, îți vom livra produsele rapid pentru ca tu să te bucuri de energia Soarelui!
Calitate
Calitate
Calitatea este un element esențial pentru realizarea sistemele fotovoltaice. De aceea, testăm constant produsele oferite pentru a fi siguri de randamentul lor.
Eficiență
Eficiență
Toți consumatorii de energie doresc un sistem eficient care să asigure consumul necesar locuinței. La Magazinul de Energie vei găsi sistemul fotovoltaic potrivit!
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Susținem persoanele care doresc să devină Prosumatori. De aceea, livrăm produsele în cel mai scurt timp pentru ca tu să cunoști beneficiile!
Consultanță și Asistență
Consultanță și Asistență
Nu știi ce sistem fotovoltaic să alegi pentru casa ta? Magazinul de Energie îți oferă consultanță pentru alegerea potrivită și asistență gratuită până la 1 an.