Termeni și condiții

magazin-energie.eu – este denumirea comercială a SC Pitstop Werkstatt SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Hălmagiu Calea Moților FN Jud Arad România, cu nr. de ordine în Registrul Comerțului RO 40464417 J2/126/2019 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. magazin-energie.eu își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

magazin-energie.eu garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul magazin-energie.eu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fară acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului magazin-energie.eu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Pitstop Werkstatt SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul SC Pitstop Werkstatt SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.